Monde des Mille Couleurs

Beste theevrienden!!! Hopelijk alles goed met jullie. Met mij op en top!


Nu een ‘paasstop’ start, de lentezon echt begint te kriebelen en kruidekes hun kopjes beginnen op te steken, begint het stilletjes aan tijd te worden om over te schakelen op groene oolong en eet- en infuseerbare lentekruiden of -bloemen.


Een ideaal adres om plukverse groenten, bloemen en kruiden te halen is bij Dries Delanote van Mille Couleurs te Ieper. Wist je dat hij elke zaterdagochtend van 10-13u een groenten- en kruidenmarkt houdt op de boerderij.

"Save the harvest!"

Dries kweekt uitzonderlijk lekkere groenten, kruiden en bloemen biologisch zelfs permacultuur. Niet omwille van het label maar vanuit zijn persoonlijke overtuiging van save the nature! Normaal gaan deze beauty's naar exquise restaurants van al even diehard chefs, maar nu zijn ze beschikbaar voor jullie!


Je kan uit een rijk seizoensgebonden assortiment volledig oprecht biologisch/Permacultuur super lekkere groentjes kiezen.

Ook heeft Dries nu superlekkere sappen: appel meets vegetables. Ik dronk al: Appel/knolselder - Appel/paprika - Appel/Peruviaanse munt - Appel/peterselie

Appel/chiogga enz ...

Allen zeer vernieuwend en verrassend lekker. Alles eigen kweek.

Dries is specialist in speciale groente, bladgroenten, kruiden en bloemen.

Er zijn ook ambachtelijke bloemenbroodjes.

Er zijn zelfs pastasoorten van een collega bioboer.

Kortom een aards paradijs.
Een theetip: Dries biedt schaaltjes eetbare bloemen aan. Die kan je vers op slaatjes gebruiken of je kan ze vers of gedroogd als thee drinken met als point final dat je alles na het infusen kunt opeten!!!

Ik ga iedere zaterdag! Jij ook?

Voor wie niet kan rijden tot Ieper breng ik graag jouw pakket mee! Stuur op Whatsapp 0476261368 jouw verlanglijstje en kom met herbruikbare zakken rond 13u naar de Kloosterstraat 4 te Rumbeke aan de voordeur ophalen.

187 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© Curiosithee / 2017

Webdesign by Elias Cafmeyer, Petralian