Copyright Curiosithee - 2017

Webdesign by Elias Cafmeyer, Petralian

Thee is de toekomst voor de Horeca

February 23, 2017

 

Thee is de toekomst voor de Horeca. Zeker nu met het mooie initiatief Tournée Minérale. Ook Sergio Herman zei het zo mooi in Mijn Pop-Up Restaurant: 'Thee is de toekomst'. Bo en Emily van Het Vijfde Element die kiezen voor het groentenconcept kwamen bij mij terecht om thee te schenken bij de gerechten. Je kunt dus naast het wijnconcept ook het theeconcept kiezen. Bij ieder gerecht wordt een aangepaste thee geschonken. Wat in China al eeuwen gedaan wordt, komt eindelijk naar Europa! Niet alleen bij het dessert maar bij ieder gerecht past wel een thee. Kies voor pure en ongeparfumeerde thee zodat het gerecht nog primeert. Thee dient te ondersteunen niet te overheersen.

Zeer mooi geschreven artikel door Sam Paret. www.samparet.be

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 10, 2016

November 2, 2015

Please reload

Archive