Uw bericht is succesvol verzonden!

Ann Vansteenkiste

Kloosterstraat 4

8800 Rumbeke

(bezoek mogelijk na afspraak)

 

Telefoon: +32 (0)51 20 31 24

GSM: +32 (0)476 261 368

 

BTW nummer: BE 0680.170.730
RPR Kortrijk


IBAN: BE34 0688 9362 8590

Swift / Bic: GKCCBEBB 

(bij internationale betalingen geldt : kosten ten laste van de opdrachtgever)

Volg het blog van Ann Vansteenkiste !

Bedankt voor de inzending!

Contact

 

Thee kopen of drinken?

U wenst Ann's heerlijke thee te drinken in een tearoom of restaurant of voor eigen gebruik te kopen? Dan kan u op de kaart klikken om te ontdekken waar dit kan. De blauwe pionnen duiden de adressen aan waar u Ann's thee kan drinken en eventueel kan kopen, de rode duiden aan waar u Ann's thee kan kopen. Vergeet natuurlijk niet dat u ook thee kan bestellen via de webshop. Opgelet, deze lijst is steeds in opmaak en wordt regelmatig bijgewerkt. 

Veel thee-genot !

 

Indien u een zaak bent die thee van Curiosithee verkoopt, maar u staat nog niet op de kaart? Aarzel dan niet om contact op te nemen opdat we u meteen er kunnen er plaatsen. 

 

U wenst zelf een verkooppunt van Curiosithee te worden? Contacteer ons om een afspraak te maken om samen met Ann een theekaart op te stellen. Gelieve meteen een aantal mogelijke momenten voor een afspraak mee te geven. Let wel dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn bij het schenken van Ann's thee.

Screen Shot 2020-03-30 at 19.09.41.png

Agenda

 

Hieronder kan u een kijkje nemen in Ann's agenda. Hierop staan alle publieke workshops aangeduid. U kan op het evenement zelf klikken indien u zich wenst in te schrijven voor een lezing. Wij kunnen zelf geen reservaties opnemen voor workshops die door derden zijn georganiseerd. 

Klik hier als u meer info wilt over de desbetreffende lezingen of als u zelf een lezing wenst te organiseren.