top of page

Mijn 3de boek 'De Helende Kracht van Thee' is uit ! ! !Thee zetten en drinken maakt je blij. Het is een dagelijks ritueel dat zorgt voor een ontspannend moment.

Thee of een kruideninfusie is echter veel meer dan een dorstlesser of een deugddoend drankje na een zware werkdag.

Met hun helende werking bieden kruiden en bloemen een ideale ondersteuning bij heel wat ziektes en aandoeningen.

De lijst van kruiden met een heilzame werking is eindeloos lang: vlozaad als eetlustremmer of weegbree tegen hooikoorts, rozenbottel als ondersteuning bij borstvoeding of brandnetel om nagels en kraakbeen te versterken, karwij tegen bloedarmoedeof hartgespan om de bloeddruk te verlagen, hoppebellen om nerveuze hartkloppingen te verminderen of goudsbloem om de

immuniteit te verbeteren… Kies een kruid of verschillende kruiden en maak zelf een melange. Geniet en heel je zelf.

De helende kracht van thee is een bijzonder rijk boek. Naast de weldoende recepten voor het lichaam, biedt het ook stof voor de geest.

Het doet nadenken over de manier waarop we omgaan met ons lichaam, hoe we het voeden, en hoe we ons mentaal welbevinden kunnen versterken.

Ann Vansteenkiste is bekend als theesommelier. Ze geeft in de Benelux vele workshops, cursussen, theeceremonies en lezingen. Ze is kind aan huis bij topchefs om hen te adviseren bij de samenstelling van hun theekaart.


€24,95 – hardcover – ca 192 pagina’s – isbn 9789056156459 – NUR 440 – Sterck & De Vreese


Klik snel door naar de webshop en bestel als eerste het boek!


Veel thee- en kruidengenezing!

Ann

801 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Nele Rigolle
Nele Rigolle
Feb 28, 2021

Fantastisch boek Ann! Bij het lezen ervan hoor het je precies allemaal vertellen. Dankjewel om me zoveel jaar geleden mee te hebben in jouw/de har-thee-lijke (thee) wereld.


Like

Isabelle Matthijs
Isabelle Matthijs
Feb 23, 2021

Leuk ! Proficiat met je derde boek.👍

Like

Top! Proficiat!!

Like
bottom of page