top of page

Nu tijd om te lezen is inspiratie om morgen iets mee te doen!

Bijgewerkt op: 28 mrt. 2020

Wie het boek Zelfgeplukt koopt en een thee erbij bestelt krijgt de portkosten kado!

Druk daarvoor op de knop: 'zelf afhalen'. Ik stuur het pakketje graag naar jou op!


Ik krijg heel wat mailtjes met vragen omtrent welke thee te drinken. Mijn boek Zelfgeplukt staat vol met theeideeën! Vandaar deze actie. Nu je tijd hebt om te lezen hoop ik dat ik je inspireer om er effectief iets mee te doen!


Wat drink ik?

Daar de lente zich al goed laat voelen kan je in plaats van zwarte thee (opwarmend) oolong beginnen drinken. Voor mij is het echter nog te koud en ik drink momenteel of nog steeds zwarte thee met saffraan (om Licht-inspiratie te hebben want ben bezig derde boek aan het schrijven) of de immunithee om me sterk te maken tegen virussen die nu gretig passeren.


Op 13 en 20 maart postte ik wat ik drink. Ideeën om met verse kruiden zelf aan de slag te gaan. Ondertussen heb ik de immuniteit versterkende thee met gedroogde kruiden kant en klaar voor jullie samengesteld onder de naam immunithee. Die vind je in mijn webshop. Ik heb ook een etherische oliemengeling gemaakt onder de naam immuno stimulans.


Ik giet de ganse dag door water op dezelfde kruiden of thee die ik ’s morgens zette. Als het derde of vierde zetsel (ja we drinken hier allemaal thee thuis!) wat te flauw smaakt voeg ik er wat kruid bij. Ik varieer wel van dag tot dag.

Ik werk heel zorgvuldig zeker nu tijdens de quarantaine. Ik was heel veel mijn handen, ontsmet alle oppervlakken en gereedschap met mijn zelfgemaakte ontsmetter (de immuno stimulans opgelost in alchohol - 3% = op 100 ml alcohol 30 druppels etherische oliemelange) en hoest, nies of zelfs adem niet in of over de melanges die ik maak of verpak.


Alle thee uit China, Sri Lanka of Taiwan is van vorig jaar omdat dit jaar de eerst pluk nog niet of nog maar net net begonnen is. Ik heb nog voldoende voorraad liggen en zal niet meteen bijbestellen misschien zelfs dit jaar nog niet en ... op is op. 

Je kan gerust de thee, kruiden, chocolade of etherische olie bestellen via mijn site! Ik stuur ze graag naar je op!

Voor de rest wens ik jullie het allerbeste in deze quarantaine dagen.

Warme groetjes

Ann

69 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page